banner-siddisløpet

Tidsskjema

Trimklassen (uten tid): kl. 13:00
Siddis-spretten (550m):
– kl 13:45 (0-6 år)
– kl 14:00 (7-9 år)
– kl 14:15 (10-12 år)
Siddisløpet (individuell start, med tid) kl. 15:00
Stafett kl. 15:20

I år som de siste 33 årene avholdes vår lokale variant av vårens vakreste eventyr siste helg i april, nærmere bestemt lørdag 29. april.

Siddisløpet start/mål er nedre Stokka, 300m fra pumpestasjonen ved Stokkavannet. Løypa går nordover langs vannet, og følger grusstien i flotte omgivelser rundt hele vannet (8.2km). Alle deltakerne får flotte og for året nye deltakermedaljer. I tillegg premieres vinnere i alle aldersklasser for Siddisløpet. For Eliteklassene er det pengepremier til topp-tre (kr 5000 -kr 2000 -kr 1000). NB! Eliteklassene for kvinner og menn er i Siddisløpet forbeholdt løpere som er medlemmer i friidrettsklubber tilsluttet Norges Friidrettsforbund.

For øvrige deltakere er det klassevise resultatlister: 13-14 år, 15-16 år, 17-19 år, 20-24 år, 25-29 år. 30-34 år, osv. Løpere under 13 år kan melde seg på i 13-14 årsklassen.

For bedrifter og lag er det her en anledning for et rimeligere og mindre krevende alternativ til en lagbygging med Oslo tur og Holmenkollstafetten. Siddisløpet er i utgangspunktet et individuelt løp, men vi har de siste årene testet ut en stafett variant. Vi vil nå utvide deltakelsen og gir alle bedrifter i regionen anledning til å måle krefter, skape et samlingspunkt og gjerne være et mål for en intern kampanje hos dere for økt fysisk aktivitet. Løpets hovedsponsor, AkerBP, har i år som ambisjon å stille med 10 lag til dyst så utfordringen er klar – møt opp til vennlig kappestrid rundt Stokkavannet!

Stafettlagene kan bestå av opptil 10 personer (minimum 2) og minst en representant for hvert kjønn. Stafettlag kan endres frem til utdeling av startnummer. Praktisk sett har dere full frihet til å finne vekslingssteder som passer dere, her finner dere forslag til 9 vekslingssteder. Tre av disse vekslingsstedene blir utrustet med et lite telt for oppbevaring av bag’er og toalett for å blø av nerveskvetten.

Er det en kanon løper blant dere som satser individuelt, har vi lagt det opp slik at vedkommende skal klare å få seg noen minutters pause og rekke en siste etappe for laget.

For de av dere som ikke er kjent med Siddisløpet kan vi love dere god stemning, med felles oppvarming før løpet, mat & drikke, massasje og aktiviteter for barn. Løpet favner om alle kategorier med eget barne-løp (som blir ferdig i god tid før hovedløpet) og mosjonsklasse uten tid. Typisk blir det i underkant av 2000 deltakere i løypene så vi tror ikke vi tar munnen for full når vi sier at dette er regionens vakreste vår eventyr!

Skulle det være aktuelt kan bedrifter avtale bruk av «Voucher» som betaling for hele eller deler av gildet for sine ansatte, eventuelt med familie. Il Skjalg vil da i etterkant fakturere bedriften for bruk av Vouchers.

Påmelding er nå åpen og vi ser frem til å treffe dere på startstreken.

Skjalg IL står som arrangør av Siddisløpet.
Les mer om Skjalg på:
www.ilskjalg.no